Deze eigenaar heeft de grootste puppy ter wereld grootgebracht

Als Hauser met baby Euphrates gaat wandelen, kijken voorbijgangers voorzichtig scheel en haasten zich naar de overkant van de weg.

Feit is dat deze bijna twee meter lange, 9 maanden oude pup van 80 kilo een volwassen man neerslaat met een achteloze zwiep van zijn staart.

De Amerikaanse staat Utah kan trots zijn op deze schattige hond, die is opgenomen in het Guinness Book of World Records. Euphrates wordt erkend als de grootste puppy ter wereld! Hij is lid van het nieuw gefokte Amerikaanse Molossus-ras. Soortgelijke honden (molosses) leefden 7000 jaar geleden in Mesopotamië, bewaakten de paleizen van koningen en edelen, namen deel aan gevechten, stormden fel ten strijde.

Hij overtreft zijn broers en zussen vanaf de geboorte, groeit zeer snel, heeft een verbazingwekkende kracht en uithoudingsvermogen en eet 8 keer meer dan een gewone volwassen hond. Ondanks zijn enorme gestalte en eetlust is Euphrates niet vreemd aan de nieuwsgierigheid, het kattenkwaad, de ondeugendheid en de kinderlijkheid die alle puppy’s bezitten.

Natuurlijk kunnen zijn uitingen van vreugde, genegenheid en liefde onveilig zijn. Zijn eigenaar, Hauser, is 41 jaar oud en heeft moeite om de “baby” vast te houden tijdens een wandeling en is op zijn hoede voor de omhelzing van zijn jonge huisdier. En zijn speelkameraadje, een volwassen vrouwelijke pitbull terriër, heeft regelmatig verliezen moeten incasseren omdat Euphrates sneller, sterker en assertiever is.

(0be0da231fa7906fce76369d4fa90d)

Omdat het hondje nog in de groei is, is het moeilijk voor te stellen wat deze reus kan worden als hij ouder wordt. Maar Hauser heeft geen spijt van de $5.000 die hij aan zijn aankoop heeft besteed, want een van de belangrijkste eigenschappen van het ras – hoewel hij over het algemeen niet agressief is – zijn de uitstekende bewakingskwaliteiten. Dit is een enorm pluspunt, want eerder raakte een vertegenwoordiger van het Cane Corso ras, die dapper het eigendom van de eigenaar beschermde, ernstig gewond tijdens een aanval op een huis door inbrekers.

Voor de rest is Euphrates een gewoon kind dat goed overweg kan met vrouwen en kinderen en, vrolijk rondspringend, uitnodigt om kennis te maken en te spelen.

Источник: funlet.ru

Понравилась статья? Deel met je vrienden op Facebook: