Een gecastreerde kat bracht drie kleine en hulpeloze vreemde kittens mee naar huis

Iedereen zou niet verbaasd zijn te horen dat een kat kleine pasgeboren kittens mee naar huis heeft genomen.

Maar wat als je hieraan toevoegt dat de kat al lange tijd gesteriliseerd is?

Dit geval werd door de eigenaar van de kat gemeld aan de vertegenwoordigers van de organisatie voor de bescherming en verzorging van dakloze dieren. De vrouwen gingen onmiddellijk naar de kittens, omdat een gesteriliseerde kat geen volledige zorg zal geven aan kleine baby’s. De eigenaar van de kat was in shock.

Toen Bar en Kelsey ter plaatse kwamen, zagen ze drie kittens die duidelijk wild waren, ze reageerden agressief op mensen, doken ineen in een hoekje en sisten. Er was maar één veronderstelling: de kittens waren niet thuis geboren, hun moeder was een zwerfkat en waarschijnlijk meteen na de bevalling gestorven. En de baby’s, die alleen waren gelaten, waren opgegroeid tot verwilderde katten.

De vrouwen moesten de kittens ophalen en naar een dierenkliniek brengen. Het is onbekend in welke omstandigheden ze al die tijd precies hebben verkeerd en wat voor effect dit heeft gehad op hun gezondheid. Uit het onderzoek van de dierenarts bleek dat een van de meisjes, en het bleken alle drie meisjes te zijn, een probleem had met haar ogen, ze knipperde veel. De dokter concludeerde dat het kitten iets zwakker was dan haar zusjes en bevroren was, bovenop de schrik en verhongering.

De kittens moesten worden opgevangen en behandeld. Barb stemde ermee in om dat te doen. Ze verzorgde de verwilderde kittens een paar dagen bij haar thuis. De kittens pasten zich thuis een beetje aan en begonnen aan mensen te wennen. Toen nam Kelsey de kittens in huis.

Haar huiskat Loki hielp haar al met het opvoeden van de kittens. Loki was ook ooit op straat opgegroeid, maar viel al snel in Kelsey’s vriendelijke handen. En misschien begreep de kat wat de kittens nodig hadden. Hij bracht de meeste tijd door met het zieke meisje, hij was altijd aan haar zijde. Hij liet alle kittens zien dat mensen goed kunnen zijn, dat je niet bang voor ze hoeft te zijn.

Na een maand waren de baby’s volledig gewend aan zowel mensen als het huiselijke leven. Ze waren getransformeerd van wilde sissende dieren in sierlijke huiskatten. Zo’n resultaat kon alleen worden bereikt met liefde en zorg. De baasjes van deze schoonheden waren snel gevonden en alle kittens vonden een thuis.

Источник: funlet.ru

Понравилась статья? Deel met je vrienden op Facebook: