Een meisje nam een 20 jaar oude kat mee naar huis om het dier een welverdiende vakantie te geven

Eenzaam zijn is altijd moeilijk. En niet alleen een persoon die niemand nodig heeft als hij met pensioen gaat, maar ook een dier. Maar als eenzaamheid gepaard gaat met ouderdom, wordt het heel verdrietig.

Zo overkwam het een kat genaamd Diesel. Hij leefde lange tijd gelukkig met zijn familie en dacht dat het voor altijd zo zou blijven, maar de familie besloot te scheiden. De trouwe en loyale oude kat, die 20 jaar oud was, was door niemand meer nodig: hij werd overgedragen aan het asiel, waar hij zijn leven moest slijten. Met verdriet en droefheid keek hij naar zijn trieste huis in het asiel, terwijl hij terugdacht aan de gelukkige jaren van zijn gezin.

Tracy Peddie hield van dieren en nam actief deel aan de beweging voor een gelukkig leven voor hen. Toen ze de trieste ogen van de 20-jarige Diesel zag, liet haar dat niet onverschillig en besloot ze hem te helpen bij het vinden van nieuwe zorgzame baasjes.

Haar bericht in het sociale netwerk kreeg al snel een antwoord van een jong meisje dat al 2 pleegkittens had, maar ze leefde erg mee met het lot van de verlaten Diesel en was bereid om hem te helpen, omdat ze begreep dat het erg moeilijk is om een nieuwe eigenaar te vinden voor een oude kat.

Tais Yamamoto, de naam van het meisje dat reageerde, besloot dat zo’n oude kat, die al 20 jaar in het huis van de eigenaar woonde, het verdiende om op zijn oude dag verzorgd te worden. Toen ze de oude en onverzorgde kat in het asiel zag, werd het verlangen van het meisje om voor hem te zorgen alleen maar sterker. Zonder te aarzelen nam ze contact op met de eigenaars van het asiel, die haar de kat dezelfde dag nog gaven.

Direct vanuit het asiel nam het meisje de kat mee naar de dierenarts. Ze schrok van de versnipperde, onverzorgde vacht van de kat. Tais begreep dat op zo’n leeftijd niet alleen een goede verzorging van het dier nodig is, maar ook tijdige medische hulp.

De kat was bang en daardoor zag hij er nog slechter uit, maar hij vond het huis waar hij naartoe werd gebracht meteen leuk. Hij waardeerde zelfs het nieuwe speelgoed en besefte dat hij hier welkom was, hoewel de angst dat hij weer verlaten zou worden hem de hele nacht wakker hield.

De volgende dag was er weer een bezoek aan de dokter en de kapper. Nu hij zijn uiterlijk had veranderd, voelde de kat zich zelfverzekerder en begon hij belangstelling te tonen voor alles in huis. Omdat hij hier niet alleen woonde, maakte hij al snel kennis met de andere bewoners van het huis.

Tais, die zag hoe het dier was veranderd, kon niet tevreden zijn, en de kat deed hetzelfde: hij probeerde altijd tegen de nieuwe eigenaar aan te kruipen. Het gevoelige meisje begreep goed wat de kat moest doormaken en probeerde hem op alle mogelijke manieren te steunen. Ze was erg blij toen de kat Sarah Diesel in haar gezin opnam.

Door de kat veel zorg en aandacht te geven, was Tais ervan overtuigd dat dit is hoe het echte leven op leeftijd en op pensioen zou moeten zijn. En de kat, badend in de liefde van zijn nieuwe meesteres, voelde zich geweldig en geloofde dat hij nooit meer verraden zou worden.

Bron: funlet.ru

Vind je het artikel leuk? Deel het met je vrienden op Facebook: