Twee enorme honden brachten hun baasje een kleine verrassing van zijn wandeling

Veel mensen geloven dat Staffordshire terriër een gevaarlijke hond is, geneigd tot agressief gedrag, en vermijden Staffords.

In feite is het ras van het dier niet zo belangrijk, en met de juiste opvoeding en Stafford, en Rottweiler en andere honden die als gevaarlijk worden beschouwd, worden uitstekende vrienden – loyaal, zorgzaam en aanhankelijk.

Dit kan worden bevestigd door het verhaal van de redding van een klein kitten, dat kort na de geboorte helemaal alleen op straat werd achtergelaten. Wat er met zijn moeder is gebeurd, is onbekend. Misschien stierf ze onder de wielen van een auto of werd ze het slachtoffer van andere dieren. Omdat het kitten zo klein was, kon het nog geen voedsel vinden en zich niet verdedigen tegen gevaar, dus moest het een pijnlijke dood sterven op straat.

Het lot van het dier was voorbestemd, als het toeval niet had ingegrepen.

Een enorme Rottweiler en een geduchte Staffordshire terriër – dit stel, dat met hun baasje wandelde, probeerde meestal mensen te ontwijken. Plotseling begonnen de honden tekenen van rusteloosheid te vertonen en al snel bracht een van hen voorzichtig een klein katje in zijn tanden naar de geschrokken eigenaar. De man en zijn huisdieren haastten zich naar huis om de onverwachte vondst te onderzoeken.

Het kitten zag er erg zielig uit en verkeerde in een deplorabele toestand. Ze had al dagen niet gegeten en haar kleine, magere lijfje zat onder de vlooien. De eigenaar van de honden en zijn vrouw deden veel moeite om het kitten te wassen van de laag vuil en te ontdoen van talloze parasieten. Na het schoonmaken werd de baby gevoed met babyvoeding uit een speciale zuigfles. De Rottweiler en de terriër wachtten geduldig tot de reddingsoperatie klaar was, en toen het kitten in slaap viel, bewaakten ze haar slaap, zonder het geredde meisje ook maar een stap uit de buurt te laten.

Het leven van de nieuwbakken vaders veranderde vanaf nu – twee enorme en angstaanjagend uitziende honden haastten zich bij de eerste roep naar hun geadopteerde dochter. Zodra ze haar hoorden piepen, lieten de honden alles vallen en haastten ze zich naar de redding. Ze liepen zonder het vroegere plezier en haastten zich naar huis, naar hun hulpeloze welpje. Het poesje sliep uitsluitend onder de zij van een van de honden, zich veilig voelend onder de bescherming van haar “vaders”.

Rottweiler en Staffordshire terriër gaan perfect om met de rol van babysitters, en de strenge blik van de honden brengt hun kleine afdeling niet in verlegenheid.

Bron: funlet.ru

Vind je het artikel leuk? Deel met je vrienden op Facebook: